Vinen passer til...

Alsacevine

 og mad


Der er delte meninger mellem det perfekte match mellem vin og mad, men det er vigtigt, at hverken vinen eller maden overdøver hinanden. Generelt kan man sige, at jo mere kompleks en vin er, jo mere komplicerede retter kan den klare. En kvalitetsvin fortjener at man har gjort sig mere umage med maden.

Alsacevine er kendt for at være harmoniske og friske, men samtidig meget forskellige, da vinene fremstilles på hele 7 forskellige druer, der hver har sit særpræg. Du kan altid finde en Alsacevin, der passer til din mad.

Klik og bliv inspireret!

Til hverdagsmad kan en Alsacevin fra den billigere ende, være et rigtigt godt match, men når der skal laves mad til gæster, kan det være en fordel at få lidt kyndig vejledning hos en vinhandler, der oftest har et større udvalg.

Tip: En tør vin passer bedst til retter uden sødme, en fedmefuld vin med lidt restsødme passer bedst til lidt mere krydrede retter.

Se hvordan, man vælger sin vin

Vin fra Alsace